Om WizardWheel

Om WizardWheel


PASSION - PRÆCISION- PERFEKTION


Driven by our "PASSION" - Working with the highest  "Precision" - Achieving results with absolut "PERFECTION" 


Vi  er et hjul junkies (ikke bare selvdiagnosticeret),

Vi sælger mange af vores hjul,  men der er ikke et enkelt hjul, som jeg ikke ville tage fra forsendelsesstativet og sætte på min personlige cykel. 


Vi ser på vores firma som et håndværkbryggeri i øl branchen. Øl industrien har et par selskaber i monsterstørrelse, der er kendt over hele verden. De har penge til masseproduktion, ansætter professionelle atleter for at godkende og har en enorm reklamekampagne. De forsøger at appellere til et massemarked og er drevet af salg og overskud. De har investorer til at gøre lykkelige, mange ledelses niveauer og en meget corporate følelse. At tjene et overskud opvejer næsten altid alt andet.


Så er der håndværksbryggerierne. Disse er mindre virksomheder, der er drevet af en passion for at gøre det bedst mulige produkt. Der er ingen kendiserklæringer, ingen større reklamekampagner, bare et internt drev til at lave noget, som de er stolte af at sætte deres navn på. Vi ser WizardWheel ligesom disse mindre håndværksbryggerier. Vi har ikke pres fra investorer eller øverste ledelse til at skære hjørner og producere noget, vi ikke er stolte af at sælge. Vi er drevet af samme lidenskab at have den højest mulige kvalitet, mens du nyder den hver dag. 

Handcrafted custom bicycle wheels by Wizardwheel